Back to homepage

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Shqetësimi për cilësinë e informacionit që konsumon audienca, nga diskutim i përditshëm, u konvertua në nismën për themelimin e portalit “VERIFIKOJ.AL”. Portali do të rreket të prodhojë gazetari të mirë e të shërbejë si model. Të dyja këto, në funksion të një qëllimi: Përmirësimit të cilësisë së informacionit dhe informimit.

 

Na ndiqni

7.... fjali

Lexo më shumë

Kontekst

Pikëpamje