Back to homepage

Pikëpamje

Kuvendi që orientimin e medias e shet si akt lirie ndaj saj

Kuvendi që orientimin e medias e shet si akt lirie ndaj saj

🕔09:51, 8.Qer 2021

Nga Zylyftar Bregu Reporterët që raportojnë lajmet nga aktiviteti i Kuvendit të Shqipërisë kanë artikuluar ditët e fundit shqetësimin për rregulloren e miratuar rishtazi nga ana e Kuvendit, që ndikon negativisht dhe në mënyrë substanciale në punën e tyre të

Read Full Article
Barrierat për qarkullimin e informacionit në rajon

Barrierat për qarkullimin e informacionit në rajon

🕔15:10, 14.Maj 2021

Dr. Zylyftar Bregu  Në një monitorim të zhvilluar nga Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës, në të cilin isha i përfshirë, për të monitoruar cilësinë e informacionit në televizionet shqiptare përgjatë vitit 2019-2020, ka rezultuar se, lajmet

Read Full Article

Gjuetia për peshkun e vogël

🕔08:58, 18.Shk 2021

Lutfi Dervishi Në 125 faqe të raportit vjetor të Komisionit Europian për Shqipërinë për vitin 2020, – një material voluminoz që skanon dhe analizon gjendjen e vendit përballë 35 kapitujeve negociues, fjala “(anti)korrupsion” përmendet 90 herë! Sipas raportit të Transparency

Read Full Article

Pse Verfikoj?

🕔08:27, 17.Jan 2021

Shtimi i një portali në historinë e shkurtër por të vrullshme të portaleve në territorin e Shqipërisë, mund të shtojë kakofoninë e zërave që përpunojnë dhe përcjellin informacion. Prandaj, që në hyrje ne po ju themi se çfarë NUK do

Read Full Article

Na ndiqni

7.... fjali

Lexo më shumë

Kontekst

Pikëpamje