Rezervat e Shtetit lihen bosh, FSHZH do ta kthejë në park sportiv

Rezervat e Shtetit lihen bosh, FSHZH do ta kthejë në park sportiv

  Pa asnjë mall brenda, me magazina të shkatërruara ose të dhëna me qira, Rezervat e Shtetit administrohen vetëm formalisht nga kryetarët lokalë të Partisë

Piramida fiskale e indianëve Sandesara në Tiranë

Piramida fiskale e indianëve Sandesara në Tiranë

  Dy vëllezërit indianë, që kërkohen në të gjithë botën për pastrim parash, kanë sjellë në Shqipëri, veç familjarëve e bashkëpunëtorëve të tyre, edhe skemën

Noterët të përfshirë në procesin e pastrimit të parave

Noterët të përfshirë në procesin e pastrimit të parave

Deklaratat për njohjen e borxhit/detyrimeve janë forma e fundit për pastrimin e parave. Në Shqipëri noterët hartojnë rreth 10 mijë deklarata të tilla në një

Dështimi për të ndaluar “lavatriçen” e parave në Shqipëri

Dështimi për të ndaluar “lavatriçen” e parave në Shqipëri

Zylyftar Bregu Hetimi dhe dënimi i pastrimit të parave në Shqipëri ka dështuar. Institucionet përgjegjëse për të luftuar këtë aktivitet kriminal kanë sjellje formaliste, ndërkohë

Mashtrimi me suplementet çudibërëse, një call center në Bosnjë fut në kurth pacientët

Mashtrimi me suplementet çudibërëse, një call center në Bosnjë fut në kurth pacientët

Autor: Zylyftar Bregu Qindra të sëmurëve kronikë, që joshen nga suplementet “çudibërëse” online, iu rrezikohet seriozisht shëndeti. Faktet dhe dëshmitë e grumbulluara nga Investigative Network Albania tregojnë se

Hakerat sulmojnë portalin unik ballkanik të financuar nga BE-ja

Hakerat sulmojnë portalin unik ballkanik të financuar nga BE-ja

Sulmohet platforma e medias që kontribuon për komunikimin në ballkan. Nëpërmjet një komunikate për shtyp, drejtuesit e projektit të mbështetur nga Fondi Europian për Ballkanin

Sigurimi i detyrueshëm i banesave, pronarët iu “vjedhin” miliona euro qytetarëve

Sigurimi i detyrueshëm i banesave, pronarët iu “vjedhin” miliona euro qytetarëve

Ligji i sigurimit të detyrueshëm të godinave shkelet me të dyja këmbët, duke ia ngarkuar padrejtësisht qytetarëve barrën e sigurimit të banesave. Vetëm për shtëpitë

Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

  Disa nga qytetet ku ekspertët do të ndalojnë  për të zhvilluar bisedat “Dalloje rrenën!”    

Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

Ekspertët do  të takojnë 10 grupe të rinjsh për ti njohur me disa teknika të thjeshta që ndihmojnë për të mos rënë pre e disinformacinit.

Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

Qendra “Verifikoj” nis një cikël bisedash me të rinjtë e gjimnazeve dhe universiteteteve nën moton “Dalloje rrenën”. Ekspertët do të punojnë me gjimnazistë dhe studentë,

Të gjitha

Manipulim

    No posts where found

Rezervat e Shtetit lihen bosh, FSHZH do ta kthejë në park sportiv

Rezervat e Shtetit lihen bosh, FSHZH do ta kthejë në park sportiv

  Pa asnjë mall brenda, me magazina të shkatërruara ose të dhëna me qira, Rezervat e Shtetit administrohen vetëm formalisht nga kryetarët lokalë të Partisë

Na ndiqni

7.... fjali

Lexo më shumë

Kontekst

Pikëpamje