Back to homepage

Fake News

Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

🕔19:28, 5.Sht 2022

  Disa nga qytetet ku ekspertët do të ndalojnë  për të zhvilluar bisedat “Dalloje rrenën!”    

Read Full Article
Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

🕔19:22, 5.Sht 2022

Ekspertët do  të takojnë 10 grupe të rinjsh për ti njohur me disa teknika të thjeshta që ndihmojnë për të mos rënë pre e disinformacinit.

Read Full Article
Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

🕔13:00, 1.Sht 2022

Qendra “Verifikoj” nis një cikël bisedash me të rinjtë e gjimnazeve dhe universiteteteve nën moton “Dalloje rrenën”. Ekspertët do të punojnë me gjimnazistë dhe studentë, në përpjekje për ti ndihmuar ata të jenë vigjilentë për të dalluar lajmet e rreme.

Read Full Article
Letra ‘Joe, ti e di që kam fituar’, nga Donald Trump, nuk është e vërtetë

Letra ‘Joe, ti e di që kam fituar’, nga Donald Trump, nuk është e vërtetë

🕔14:18, 25.Shk 2021

Një foto e supozuar e letrës së lënë nga ish presidenti Donald Trump për presidentin e ri Joe Biden, është shpërndarë me qindra herë online. Në foton e kësaj letre lexohet “Joe, ti e di që unë fitova”. E ndërsa është

Read Full Article
Përgojimi i Besnik Mustafajt

Përgojimi i Besnik Mustafajt

🕔20:34, 28.Jan 2021

Shumica e portaleve online nxituan për të lajmëruar se Besnik Mustafaj, një nga personalitetet e Partisë Demokratike (Opozita) ishte zgjedhur nga Parlamenti (Brenda të cilit nuk ka opozitë politike) si anëtar i Këshillit Drejtues të Televizionit Shqiptar. Madje lajmin e

Read Full Article

Na ndiqni

7.... fjali

Lexo më shumë

Kontekst

Pikëpamje