Back to homepage

Dalloje rrenën

Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

🕔19:28, 5.Sht 2022

  Disa nga qytetet ku ekspertët do të ndalojnë  për të zhvilluar bisedat “Dalloje rrenën!”    

Read Full Article
Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

🕔19:22, 5.Sht 2022

Ekspertët do  të takojnë 10 grupe të rinjsh për ti njohur me disa teknika të thjeshta që ndihmojnë për të mos rënë pre e disinformacinit.

Read Full Article
Dalloje rrenën!

Dalloje rrenën!

🕔13:00, 1.Sht 2022

Qendra “Verifikoj” nis një cikël bisedash me të rinjtë e gjimnazeve dhe universiteteteve nën moton “Dalloje rrenën”. Ekspertët do të punojnë me gjimnazistë dhe studentë, në përpjekje për ti ndihmuar ata të jenë vigjilentë për të dalluar lajmet e rreme.

Read Full Article

Na ndiqni

7.... fjali

Lexo më shumë

Kontekst

Pikëpamje