Back to homepage

Uncategorized

Rezervat e Shtetit lihen bosh, FSHZH do ta kthejë në park sportiv

Rezervat e Shtetit lihen bosh, FSHZH do ta kthejë në park sportiv

🕔08:05, 5.Qer 2024

  Pa asnjë mall brenda, me magazina të shkatërruara ose të dhëna me qira, Rezervat e Shtetit administrohen vetëm formalisht nga kryetarët lokalë të Partisë Socialiste. Dega kryesore e Rezervave në Lundër të Tiranës do të “konvertohet” në një park

Read Full Article
The State reserves are left empty, ADF will turn it into a sports park

The State reserves are left empty, ADF will turn it into a sports park

🕔07:59, 5.Qer 2024

  With no goods inside, with warehouses destroyed or rented out, the State Reserves are only formally administered by local Socialist Party chairmen. The main branch of the Reserves in Lundre of Tirana will be “converted” into a sports and

Read Full Article

🕔15:31, 3.Mar 2023 Read Full Article
Hilet me taksën 3% për strehim social, Durrësi ua fal ndërtuesve, Tirana e merr në lekë

Hilet me taksën 3% për strehim social, Durrësi ua fal ndërtuesve, Tirana e merr në lekë

🕔18:55, 9.Nën 2021

Zylyftar Bregu Kush ndërton më shumë se 2000 m², sipas ligjit është i detyruar të dhurojë për banesa sociale 3% të sipërfaqes. Ligji, i cili ka hyrë në fuqi prej më shumë se 3 vjetësh dhe është ankimuar pa sukses

Read Full Article
SARS –CoV-2 NUK u prodhua kovidi për vaksinën… u prodhua vaksina për kovidin

SARS –CoV-2 NUK u prodhua kovidi për vaksinën… u prodhua vaksina për kovidin

🕔09:20, 14.Mar 2021

Postimet në mediat sociale ngrenë pretendime të rreme se koronavirusi është krijuar “për vaksinën” dhe jo e kundërta. “Nuk u prodhua vaksina për kovidin. U prodhua kovidi për vaksinën. Nëse e kupton ketë, atëherë kupton gjithçka” shkruan dikush në Twitter.

Read Full Article

Pas kullës ikonike të Tiranës me 2017, Sheiku premton portin e Durrësit!

🕔08:35, 17.Jan 2021

Darka e Dubait disa ditë më parë, ku rreth tavolinës kishte përfaqësues të qeverisë, bashkisë së tiranës, biznesmenë dhe “spin doctors” veç të tjerave zbuloi se “shkesi” e të gjithëve, ose financuesi i darkës ishte një biznesmen nga Dubai që

Read Full Article

Na ndiqni

7.... fjali

Lexo më shumë

Kontekst

Pikëpamje